برنامه نویسی اندروید را چطور شروع کنم ؟

 چطور برنامه نویسی اندروید را شروع کنم ؟

نمی خواهیم از برنامه نویسی اندروید یک غول بی شاخ و دُم بسازیم ، این به معنی آسان بودن برنامه نویسی ، به ویژه برنامه نویسی اندروید نیست ، به هیچ وجه ! می توانیم تضمین بدهیم اگر طبق اصول و گام به گام پیش بروید شما حتما در زمینه تولید اپلیکیشن اندروید به یک برنامه نویس موفق تبدیل خواهید شد.
بنابراین شما یک ایده برنامه قاتل دارید و آماده هستید تا آن را به واقعیت تبدیل کرده و آن را به بازار بیاورید. بدون شک برای شروع اولین بارگیری ها ، بررسی ها و سودهای خود احساس خارش کرده اید … اما فقط یک مشکل وجود دارد: شما سرنخی برای شروع کار ندارید!
یادگیری کد به تنهایی به اندازه کافی دشوار است اما با توسعه Android می تواند پیچیده تر باشد. نه تنها نیاز به درک جاوا دارید بلکه باید همه نرم افزارهای مخصوص اندروید را نیز نصب کرده و تمامی سؤالات بی نظیر توسعه برنامه های اندرویدی را بیاموزید.
به طور کلی ، ایجاد یک برنامه Android نیاز به SDK (کیت توسعه نرم افزار) ، یک IDE (Integrated Development Environment) مانند Android Studio یا Eclipse ، کیت توسعه نرم افزار Java (JDK) و یک دستگاه مجازی برای تست کردن دارد. تمام این کارها برای راه اندازی لازم است ، و قبل از این که حتی به مواردی مانند خدمات Google Play ، اندازه صفحه ، سطح API نگاه کنید …
این فقط انبوهی از اطلاعات است و کافی است که افراد زیادی را قبل از شروع حتی بسیاری از افراد را از کار بیندازیم. هدف من با استفاده از این مقاله ، ارائه یك راهنمای قابل دسترسی برای امتحان کردن و ایجاد كلی چشم انداز ایجاد برنامه كمتر دلهره آور است … بیت هایی را كه باید بدانید توضیح می دهم و از بقیه براق می شوید و در پایان باید یک برنامه اصلی داشته باشید که می توانید در آن تکرار کنید و با آن آزمایش کنید.
بروید و ابتدا یک فنجان چای درست کنید ، اما ممکن است مدتی طول بکشد …

مرحله 1: اندروید استودیو را بارگیری کنید

برای برنامه نویسی در اکثر زبان ها ، به یک نرم افزار به نام IDE یا «محیط توسعه یکپارچه» نیاز دارید. رایج ترین IDE برای توسعه اندروید ، اندروید استودیو است که مستقیم از خود گوگل تهیه می شود. شما می توانید آن را اینجا دریافت کنید.
IDE همان چیزی است که UI اصلی را در آن وارد می کند تا کد خود را وارد کنید (نمی توانید شروع به تایپ کردن در دفترچه یادداشت کنید). همچنین مواردی که اشتباه می کنید را برجسته می کند ، پیشنهادات ارائه می دهد و به شما امکان می دهد خلاقیت خود را به راحتی اجرا و آزمایش کنید. فایل های مورد نیاز خود را ایجاد می کند ، چیدمان های اساسی را ارائه می دهد و به طور کلی باعث صرفه جویی در وقت و تلاش زیادی می شود.

نکته جالب در مورد Android Studio این است که به طور خاص برای توسعه Android طراحی شده است (برخلاف دومین گزینه محبوب ، Eclipse). این بدان معناست که هنگام بارگیری نرم افزار ، سایر بیت های مورد نیاز خود از جمله SDK Android (مجموعه ای از ابزارها از جمله خود سیستم عامل اندروید) و دستگاه مجازی Android نیز دریافت خواهید کرد که شبیه ساز شما می توانید تست کنید. برنامه های خود را روشن کنید. هنگامی که نصب را طی می کنید ، مطمئن شوید که جعبه ها را علامت زده اید تا تأیید کنید که می خواهید این مؤلفه های اضافی را تأیید کنید. می توانید بعداً آنها را به صورت دستی اضافه کنید ، اما این فقط مسائل را پیچیده تر می کند.
همانطور که گفته شد ، گزینه های اندروید استودیو وجود دارد. Eclipse یک IDE قدیمی است که می تواند برای توسعه موارد دیگری نیز مورد استفاده قرار گیرد (مانند برنامه های iOS) و در کل کمی انعطاف پذیر است. همچنین شروع به کار با هرچند و نه تقریباً دوستانه مبتدی ، بسیار باهوش تر است. یکی دیگر از علاقه مندی های شخصی من Basic4Android است. Basic4Android یک IDE است که به شما امکان می دهد برنامه های Android را با زبان برنامه نویسی BASIC کدگذاری کنید. این کار باعث می شود همه موارد از چندین روش دیگر آسان تر شود و بر “توسعه سریع” متمرکز شود.
گزینه های دیگری نیز وجود دارد ، مانند Unity3D و سازندگان برنامه های بی شماری ، که بسته به آنچه که در ساخت برنامه ریزی می کنید ، نقاط قوت و ضعف خاصی دارند. هرچند به خاطر سادگی ، ما روی Android Studio تمرکز می کنیم زیرا این راه به اصلی ترین راه برای ساخت برنامه های اساسی و تقریباً استاندارد صنعت تبدیل شده است. اگر فکر می کنید ممکن است تجارت خود را بفروشید ، اگر می خواهید بیشترین انعطاف پذیری و کنترل ممکن را به خودتان بدهید ، یا اگر می خواهید یک برنامه نویس حرفه ای برنامه باشید ، به این ابزار احتیاج دارید.
گفته می شود ، اگر همه این موارد را بخوانید و هنوز هم بیش از حد پیدا کنید ، ممکن است بخواهید Basic4Android را یک رویکرد ساده تر در نظر بگیرید و من در پست بعدی این موضوع را پوشش خواهم داد.
خوب ، فقط به یادآوری: اکنون Android Studio بارگیری و نصب شده است. اما ، آن را اجرا نکنید تا مرحله دوم را بخوانید! تا کنون خیلی خوب … چه چیزی ممکن است اشتباه شود؟

مرحله دوم: راه‌اندازی استودیوی اندرویدی

اکنون Android Studio را نصب کرده اید ، اولین قدم جسورانه خود را برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده برداشته اید! بسیاری از افراد تاکنون این کار را انجام می دهند و سپس نرم افزارهای نصب شده بر روی رایانه خود را برای ماهها رها می کنند و هر بار که می بینند در منوی استارت احساس گناه می کنند. سرانجام آنها به حذف آن پایان می دهند تا بتوانند عنوان بعدی AAA را در Steam ایجاد کند و به همین ترتیب کل ماجرای متأسفم به پایان می رسد … مانند آنها تمام نشوید – وقت آن است که یک اقدام تأیید آمیز تر انجام دهید!
قبل از شروع کار ، برای استفاده از Android Studio نیز باید Java را در دستگاه خود نصب کنید. به طور خاص ، شما نیاز به نصب کیت توسعه جاوا (JDK) دارید. جاوا زبان برنامه نویسی است که برای ساختن برنامه های خود در این مثال از آن استفاده خواهید کرد و شما باید JDK را نصب کنید تا Android Studio بتواند کد شما را تفسیر و کامپایل کند (تدوین به معنی تبدیل منبع به چیزی است که می باشد) درک شده توسط CPU – کد دستگاه). کیت توسعه جاوا را در اینجا پیدا خواهید کرد. فقط دستورالعمل نصب را بارگیری و دنبال کنید.
اکنون می توانید بر روی Android Studio کلیک کنید تا آن را راه اندازی کنید. پس از باز شدن ، منویی به شما ارائه می شود که می توانید گزینه های مختلفی را شروع کرده یا پیکربندی کنید. نکته جالب این است که در این مرحله همه چیز برای شما کنترل می شود ، اگرچه ممکن است بخواهید خود را با SDK Manager (پیکربندی> مدیر SDK) آشنا کنید که در آن SDK Android خود را برای پشتیبانی از نسخه های جدیدتر و همچنین بارگیری قرار می دهد. مواردی مانند نمونه کد یا پشتیبانی از Google Glass. اما اکنون نگران این موضوع نباشید ، اما اگر Android Studio می گوید چیزی را از دست نمی دهید ، اینجاست که احتمالاً برای پیدا کردن آن باید به آنجا بروید.

بنابراین واقعاً سه چیز اصلی وجود دارد که هنگام استفاده از Android Studio برای ایجاد برنامه های خود ، در تعامل هستید.
خود اندروید استودیو که یک IDE است و رابط کاربری خوبی برای کد نویسی در اختیار شما قرار می دهد.
کدی که شما در جاوا می نویسید ، لحظه ای قبل نصب کردید …
و SDK Android که برای انجام کارهایی از نوع Android به آن از طریق کد جاوا دسترسی خواهید داشت
اگر همه اینها را کمی پیچیده و دلهره آور بدانید … خوب ، نمی دانید که به دنیا آمده اید. این بدتر شده است.
شاید این تسلیت را ارائه دهد …
مرحله 3: شروع یک پروژه جدید
پس از نصب نمونه های خود ، می توانید به صفحه اول برگشته در هنگام بارگیری Android Studio برگردید. اکنون می خواهید یک پروژه جدید استودیوی اندرویدی را شروع کنید – در نهایت اتفاق می افتد!
نام مورد نظر خود را برای برنامه و “دامنه شرکت” خود وارد کنید. با استفاده از این عناصر برای ایجاد نام بسته شما با فرمت زیر استفاده می شود:
com.companyname.appname
بسته بندی پرونده کامپایل شده یا APK (“پرونده بسته بندی Android”) خواهد بود که در نهایت در فروشگاه Google Play بارگذاری خواهید کرد. روش هایی وجود دارد که افراد می توانند این موضوع را ببینند ، بنابراین اگر قصد دارید کاری را انجام دهید که در نهایت آزاد می شوید ، سعی کنید از استفاده از “کلمات خنده دار” خودداری کنید.

برنامه نویسی اندروید

آخرین فیلد وارد شده دایرکتوری است که می خواهید تمام پرونده های مربوط به برنامه خود را ذخیره کنید. من می خواهم در DropBox ذخیره کنم تا اطمینان حاصل کنم که همیشه از نسخه کد پشتیبان خود استفاده می کنم. دوباره روی Next کلیک کنید و حدس بزنید چه… گزینه های بیشتر! حواس! نگران نباشید ، ما تقریبا آنجا هستیم …
در مرحله بعد باید تصمیم بگیرید که چه نوع دستگاهی را برای توسعه استفاده می کنید و در این حالت ما با گزینه Phone and Tablet شروع خواهیم کرد. گزینه های دیگر تلویزیون ، Wear و Glass است. خوب است اگر می خواهید در آینده برای تعداد بیشماری از سیستم عامل ها توسعه پیدا کنید – این یکی از شگفتی های اندرویدی است – اما بگذارید با کمی ساده تر شروع کنیم ، درست است؟
انتخاب دیگری که باید در این مرحله انجام دهید “حداقل SDK” است. این پایین ترین نسخه اندرویدی است که می خواهید از آن پشتیبانی کنید. چرا فقط آخرین نسخه Android را در اینجا وارد نمی کنید؟ خوب ، زیرا در واقع تعداد کمی از افراد نسخه جدید اندرویدی را در هر زمان معینی در دستگاه خود نصب کرده اند. شما می خواهید از تلفنهایی پشتیبانی کنید که هنوز نسخه های قدیمی تری دارند و برای دسترسی به بزرگترین مخاطب ممکن – به ویژه در خارج از کشور – پشتیبانی می کنند.

چرا فقط با Android 1.1 نروید؟ خوب ، جدا از این گزینه ای نیست (Froyo به همان اندازه که می توانید بروید) ، همچنین باعث می شود از آخرین به روزرسانی ها ، شما را از استفاده از هر یک از ویژگی های جدید فانتزی جلوگیری کند.
بهترین شرط بندی در این مرحله این است که با گزینه پیش فرض بروید ، بنابراین کافیست این قسمت را همانطور که هست بگذارید. در صفحه بعد گزینه ای برای انتخاب روشی که می خواهید برنامه شما در آغاز جستجو کند ، به شما داده می شود. این ظاهر اصلی “ماژول فعالیت” شما خواهد بود که در اصل صفحه اصلی برنامه شما است. به اینها مثل قالب ها فکر کنید. آیا می خواهید عنوان برنامه خود را در بالای صفحه داشته باشید ، یا می خواهید UI شما تمام صفحه را پر کند؟ آیا می خواهید با برخی از عناصر آماده برای شما شروع کنیم؟ آیا برنامه شما در درجه اول از Google Maps استفاده می کند (کمی به اینجا نروید ، همه چیز با خدمات Google Play پیچیده تر می شود).

برنامه نویسی اندروید

در نظر داشته باشید که یک برنامه می تواند چندین فعالیت داشته باشد که مانند صفحات جداگانه در یک وب سایت عمل می کند. به عنوان مثال ممکن است یک فعالیت “تنظیمات” و یک فعالیت اصلی داشته باشید. بنابراین این فعالیت به معنای برنامه نیست بلکه یک صفحه مستقل از برنامه شما است.
با این وجود ، برای اولین خلق خود ، بهترین کار را می کنید تا کاری را انجام دهید که واقعاً ساده باشد و فقط یک فعالیت اساسی و اساسی را نشان دهد. “فعالیت اصلی” را برای حفظ هرچه ساده ترین کار ممکن و برای همه اهداف و اهداف انتخاب کنید ، این اکنون برنامه شما خواهد بود. روی گزینه های بعدی دوباره کلیک کنید تا گزینه های آخر را دریافت کنید.
اکنون می توانید نام فعالیت خود و نام طرح را انتخاب کنید (اگر “فعالیت اصلی” را انتخاب کردید ، گزینه عنوان و نام “menu_resource” را نیز خواهید داشت. نام فعالیت به این صورت است که شما در کد خود به فعالیتهای خود اشاره می کنید ، بنابراین آنرا منطقی بنامید (توصیه خوبی برای کد نویسی به طور کلی) مانند “MainActivity”. من می دانم که خلاق
در ضمن نام طرح فایلی را توصیف می کند که چیدمان یک فعالیت را تعیین می کند. این یک کد جداگانه است که با کد اصلی فعالیت همزمان می شود تا مشخص کند عناصری مانند تصاویر و منوها به کجا می روند و از چه فونت هایی استفاده خواهید کرد. اگر می خواهید دوستان خود را تحت تأثیر قرار دهید ، این در واقع جاوا نیست بلکه XML – یا Extensionible Markup Language است.
برای هر فردی که سابقه توسعه وب را دارد ، XML شما کمی مانند HTML یا یک صفحه سبک CSS کار می کند. در ضمن کد جاوا برای فعالیت می گوید آنچه که عناصر موجود در صفحه هنگام فشار دادن و غیره انجام می دهند خوب است که نام پیش فرض را در اینجا به عنوان “فعالیت_ماهی” بگذارید. در آخر ، یک نام برای منو و عنوان انتخاب کنید. عنوان خوبی را برای عنوان انتخاب کنید ، زیرا کاربران شما در بعضی نقاط قادر به دیدن این موضوع خواهند بود. روی بعدی کلیک کنید … و اکنون می توانید برنامه خود را ببینید!
برنامه خالی و بی فایده شما … همه چیز فقط برای شروع کار! می بینی چرا مردم تسلیم می شوند؟ اما واقعاً ما می توانیم آن را به مراحل اساسی زیر تقسیم کنیم:

  • Android Studio را بارگیری و نصب کنید ، مطمئن شوید که Android SDK را شامل می شود
  • جاوا SDK را نصب کنید
  • یک پروژه جدید را شروع کنید و جزئیات اصلی را انتخاب کنید

زبان انگلیسی خود را تقویت کنید

بروی شروع به کار شدن و شروع برنامه نویسی حالا برای هر پلتفرمی ، فرقی نمی کند ، شما باید تا حد متوسط زبان انگلیسی بدانید ، بتوانید مقالات لاتین مطالعه کنید یا حتی از ویدئو ها و منابع آموزشی مانند کتاب ها و.. استفاده کنید. این مورد تا حد زیادی پیشنهاد می شود . اگر زبان انگلیسی خود را تقویت کنید ، چندین گام را به جلو برداشته اید.

از ویدئوهای آموزشی استفاده کنید

اگر درک درستی از برنامه نویسی اندروید داشته باشید می توانید به تفکیک برای هر بخش و قسمت از پروسه توسعه یا ساخت یک اپلیکیشن اندروید ویدئو هایی را جستجو کنید و ببینید تا با نحوه نوشتن توابع ، استفاده از توابع و نحوه پیاده سازی یک ویژگی مورد نیاز اپلیکیشن مانند رد و بدل کردن اطلاعات بین سرور و اپلیکیشن بهتر آشنا شوید.

 

حتما از گیت هاب استفاده کنید

گیت هاب واقعا هیجان انگیز است ، در گیت هاب می توانید سورس های آماده بسیاری را به عنوان نمونه و مثال دریافت کنید همچنین در گیت هاب لایبرری های بسیاری برای اندروید وجود دارد که می توانید از گیت هاب دریافت کنید و نحوه کار با آنها را در گیت هاب بیاموزید با توسعه دهنده آنها مستقیم ارتباط برقرار کرده وسوالات خود را بپرسید یا از گزارشات و سوالات پیشین استفاده کنید. از بخش جستجو گیت هاب استفاده کنید ، پروژه های هیجان انگیزی را می یابید.

مطلب مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید برای دوستانتان

codesrcReza

109 مطلب منتشر شده

درباره این مطلب نظر دهید !